Vitus Rejser
Sølvgade 15-17
1307, København K
CVR-nr: 59925628

78 75 84 84
info@vitus-rejser.dk
www.vitus-rejser.dk
Medlem af Rejsegarantifonden (Nr. 179)
Certificeret hos E-mærket

Vitus Rejser er et stort dansk rejsebureau, der er specialiseret sig i at sælge rejser for voksne. Det er mere end 45 år siden, at Vitus Rejser blev grundlagt, og de har en masse erfaring med at sende rejselystne voksne på grupperejser. De første busser kørte ned ad de europæiske veje helt tilbage i 1973. Dengang var udvalget af rejsemål relativt begrænset, men det har siden ændret sig. I dag kan vælge mellem et stort udbud af forskellige rejseformer og destinationer.

Faktisk er der i dag over 50 rejsemål, som man kan vælge i mellem hos Vitus Rejser. De tilbyder rejser til både Europa, Asien, Afrika, Sydamerika og Nordamerika, og det kan lade sig gøre at komme på alle mulige slags rejser. Herunder både busrejser, flyrejser, vandrerejser, krydstogter og rundrejser.

Når Vitus Rejser sender deres gæster på ferie rundt i verden, er der et fællestræk, der går igen uafhængigt af rejseform og destination. Der er stor fokus på den lokale gastronomi, det historiske, det kulturelle samt det sociale samvær. Alle rejser hos Vitus Rejser foregår med dansktalende rejseledere med stor erfaring.

Hos Vitus Rejser lægger de stor vægt på, at deres gæster føler, at de får stor værdi for pengene. Derfor er der stor omhyggelighed om, at alting er gennemtænkt og af ordentlig kvalitet. Der er sørget for alting, så du ikke selv behøver at sørge for noget. Du kan holde fokus på at nyde omgivelserne, dine rejsekammerater og de berigende historier fra rejselederen.

Grundpriserne hos Vitus Rejser inderholder altid rejseledere, transport, indkvartering, udflugter, drikkepenge og de fleste måltider. Så du kender allerede rejsens totale pris hjemmefra, da du næsten ikke behøver at have pungen op af lommen.

Vitus Rejser medlem af Danmarks Rejsebureau Forening (medlemsnr. A0044).

Anmeldelser af Vitus Rejser

Anmeldelse: 4,3 stjerner på Trustpilot
Anmeldelse: 3,7 stjerner på Google
Anmeldelse: 3,8 stjerner på Facebook