Primo Tours
Rindumgaards Allé 3
6950 Ringkøbing
CVR-nr: 32479081

88 18 46 18
info@primotours.dk
www.primotours.dk
Medlem af Rejsegarantifonden (Nr. 2187)

Primo Tours

Primo Tours er hurtigt blevet et af Danmarks største og mest populære rejseselskaber, der tilbyder charterferie til fornuftige priser. Hos Primo Tours er der fokus på de velkendte feriedestinationer, og der lægges stor vægt på danske rejseledere, direkte flyvninger og personlig service. Primo Tours er særlig specialister i de velkendte europæiske lande som Grækenland, Spanien og Tyrkiet, men de tilbyder også spændende rejser til eksotiske rejsemål som Maldiverne, Vietnam, Mauritius og Thailand.

Det er ikke mange år siden, at Primo Tours slog dørene op for de første gæster. Rejsebureauet blev etableret i slutningen af 2009 af Henrik Søndergaard og Bjarke Hansen. De to stiftere havde tilsammen mere end 38 år i rejsebranchen, hvor Henrik oprindeligt var stifter og medejer af Bravo Tours, mens Bjarke var tidligere medejer og direktør hos Højmark Rejser. De to slog sig sammen og på kun 10 år formåede de at skabe et af landets største rejsebureauer, Primo Tours.

Hos Primo Tours tilbyder de flere rejseformer og feriekoncepter. Deres mest populære er charterrejser med all inclusive. De har blandt lavet deres egne koncepter ‘Mini all inclusive’, hvori der indgår morgenmad og drikkevarer i løbet af dagen. De tilbyder også  ‘Ø all inclusive’, hvor man har forskellige aktiviteter inkluderet i prisen.

En af årsagerne til succesen i Primo Tours er, at de ønsker at være det billige alternativ med god service før, under og efter rejsen. Det gør de blandt andet ved at have en lille organisation og en meget brugervenlig hjemmeside, hvor kunderne selv kan betjene sig. På den måde kan de holde priserne nede, mens de tilbyder charterferier i samme niveau som konkurrerende rejseselskaber.

Primo Tours sender flest danskere på ferie i sommerhalvåret, men de tilbyder også rejser til Madeira, Porto Santo, Tenerife og Fuerteventura om vinteren.

De fleste rejser med Primo Tours afgår fra Billund Lufthavn.

Anmeldelser af Primo Tours

Anmeldelse: 4 stjerner på Trustpilot
Anmeldelse: 4,3 stjerner på Google
Anmeldelse: 4,2 stjerner på Facebook