Profil Rejser
Rosenørns Allé 29.1 sal
1970 Frederiksberg C
CVR-nr: 13883408

78 73 34 18
ferie@profilrejser.dk
www.profil-rejser.dk
Medlem af Rejsegarantifonden (Nr. 2356)

Profil Rejser logo

Profil Rejser er et større dansk rejsebureau med mere end 60 ansatte og 30 år på bagen. Profil Rejser tilbyder mange forskellige rejsedestinationer og rejsetyper, og de er særligt kendte for deres specialafdelinger, hvor man kan få kompetent vejledning til særlige rejseformer – herunder blandt andet krydstogter, erhvervsgrupperejser, golfrejser, studierejser og rejser for private.

Hos Profil Rejser lever de ikke på at sende en turister afsted i hobetal til lave priser. Her er fokus i stedet på at vejlede den enkelte og deres behov, så man får en større og bedre ferieoplevelse. Her bliver rejser særligt designet til den enkelte, så man frit kan vælge, hvor og hvordan man vil rejse. Så du skal ikke vælge Profil Rejser for de ekstraordinære lave priser. Til gengæld får du bedre service og vejledning til en retfærdig pris.

Der er mange grunde til at vælge Profil Rejser som ansvarligt rejseselskab næste gang, du skal ud at udforske verden. Blandt andet har Profil Rejser specialister, der kan hjælpe og rådgive dig uanset, hvor i verden du ønsker at rejse hen, og de hjælper gerne at besvare alle dine spørgsmål.

Hos Profil Rejser finder man både rejser til Asien, Nord- og Mellemamerika, Caribien, Afrika og Det indiske ocean. Blandt de mest populære destinationer blandt andet Thailand, Bali, Island, Dubai og Maldiverne. I alt sender Profil Rejser gæster til mere end 30 forskellige lande i verden.

Du skal særligt overveje at rejse med Profil Rejser, hvis du er interesseret i et krydstogt, en golfrejse, erhvervsrejser, studieture eller skræddersyede rejser til private. Du kan booke et møde med en af bureauets medarbejdere, hvor I enten mødes fysisk på kontoret i København eller snakker sammen over telefonen.

Desuden er Profil Rejser en del af Travel House Gruppen og er medlem af Rejsegarantifonden. De er også godt anmeldt af kunderne, hvor 95% er tilfredse med deres rejse efterfølgende.

Anmeldelser af Profil Rejser

Anmeldelse: 4,8 stjerner på Trustpilot
Anmeldelse: 4,1 stjerner på Google
Anmeldelse: 4,3 stjerner på Facebook