SPIES A/S
Kay Fiskers Plads 9, 5
2300 København S
CVR-nr: 24137414

70 10 42 00
www.spies.dk
Medlem af Rejsegarantifonden (Nr. 0100)

Spies logo

Spies er Danmarks største og mest kendte rejsebureau, der har sendt danskere på charterferier i mere end 60 år. Rejseselskabet blev grundlagt af Simon Spies i 1956 og sender i dag rejsende afsted til mere end 400 destinationer i 60 lande. Blandt de mest populære rejsemål finder man eksempelvis Kreta, Mallorca, Teneriffa, Rhodos og Gran Canaria.

Hos Spies Rejser lægges der stor vægt på kvalitet, service og pålidelighed. Rejseselskabet arbejder hårdt for at kunne tilbyde deres gæster de bedste forhold, når de er på ferie. De gælder både i forhold til at tilbyde rejser af høj kvalitet og god service. Men samtidigt er det vigtigt, at danskerne kan være trygge og rolige, når de rejser med Spies.

Der er ingen tvivl om, at Spies Rejser er Danmarks største rejsebureau. Spies har en markedsandel på cirka 25 % af det danske marked for charterferier, og de sender omkring 285.000 rejsende afsted hvert år. Størstedelen af de rejsende vælger pakkerejser med fly og hotel inkluderet i en fælles pakkerejse. Spies Rejser tilbyder flere forskellige rejsetyper udover de klassiske charterferier. Blandt andet arrangerer Spies også storbyferier, krydstogter, fodboldrejser og kulturrejser.

Uanset hvilken rejseform og rejsemål du er til, har Spies med sikkerhed en rejse til dig. Det gælder uanset, om du er på udkig efter en billig sommerferie i det sydlige Europa eller en stor 5-stjernet all inclusive rejse til et eksotisk land i Asien. Spies har det hele. På mange af destinationernes har Spies deres nogle hoteller og resorts. Det gælder blandt andet Sunwing Family Resort og Sunprime hotellerne.

De fleste rejser med Spies foregår fra Billund, Aalborg eller Københavns lufthavn, men det er også muligt i begrænset omfang at finde andre afrejselufthavne. Om sommeren er det særligt de sydeuropæiske lande som Spanien, Grækenland, Cypern, Portugal og Malta, der er populære. Når det er vinter er de populære destinationer ofte mere eksotiske som Thailand, Cuba, Kap Verde, den Dominikanske Republik eller andre lande i enten Asien eller Afrika.

Tidligere var Spies ejet af den britiske rejsekoncern Thomas Cook, der gik konkurs i 2019. I den forbindelse blev Spies Rejser solgt til Nordic Leisure Travel Group, der er en nordisk rejsekoncern med Ving i Sverige samt Tjäreborg og Globetrotter i Norge. Spies har dansk hovedkontor i København.

Spies har deres eget flyselskab, der transporterer mere end 88 % af de rejsende til deres destinationer. Dette flyselskab hedder Sunclass Airlines og har vundet flere fine priser. Blandt andet vandt selskabet i 2019 prisen for bedste charterflyselskab ved Danish Travel Awards samt blev udnævnt til Europas bedste charterflyselskab af Tripadvisors brugere.

Anmeldelser af Spies Rejser

Anmeldelse: 2,3 stjerner på Trustpilot
Anmeldelse: 3,9 stjerner på Google