FDM Travel A/S
Firskovvej 32
2800 Kongens Lyngby
CVR-nr: 26194210

70 11 60 11
rejs@fdm.dk
www.fdm-travel.dk
Medlem af Rejsegarantifonden (Nr. 0040)

FDM Travel og Rejser

FDM Travel er et af Danmarks største rejsebureauer, der har solgt rejser siden 1950. FDM Travel er en del af forbrugerorganisationen Forenede Danske Motorejere (FDM), men du kan sagtens bestille rejser her, selvom du ikke er medlem af FDM.

I modsætning til de fleste andre danske rejsebureauer, har FDM Travel fysiske kontorer og lokationer, som du kan besøge som kunde. Her kan du komme ind til en personlig snak og vende mulighederne for din kommende rejse. På nuværende tidspunkt har FDM Travel lokaler i Aalborg, Viborg, Aarhus, Vejle, Odense, Næstved, Roskilde og Lyngby.

Generelt går FDM Travel højt op i den personlige betjening og rådgivning, hvor de mener, at de bedste feriedrømmes udformes over en god kop kaffe. Derfor kan man både får lavet et skrædderskyet rejsetilbud, eller man kan finde sin egen rejse inde på deres hjemmeside.

Hos FDM Traveo bliver man desuden ikke begrænset til bestemte afrejsedage eller længden på rejsen. Der kan bestilles fly, hoteller, lejligheder, billeje i hele verden på lige præcis de tidspunkter og det antal dage, der passer dig bedst. Der udbydes eksempelvis kør-selv-rejser og rundrejser med rejseleder til USA, Canada, New Zealand, Australien, Sydafrika, Asien og mange europæiske lande.

FDM Travel står tit øverst på sejrsskamlen, når der bliver uddelt priser inden for rejsebranchen. Eksempelvis vandt FDM Travel titlen ‘Årets Ferierejsebureau – arrangør af individuelle pakkerejser’ ved Danish Travel Awards 2019. FDM Travel er også ganske fint anmeldt af kunder, når man kigger på Trustpilot, Facebook og Google. Desuden er de naturligvis medlem af Rejsegarantifonden, så du kan roligt slappe af og nyde din ferie, når du rejser med FDM Travel.

Anmeldelser af FDM Travel

Anmeldelse: 4,4 stjerner på Trustpilot
Anmeldelse: 4,4 stjerner på Google
Anmeldelse: 3,9 stjerner på Facebook