Bravo Tours A/S
Bethaniagade 40
7400 Herning
CVR-nr: 21148180

70 10 10 77
bravo@bravotours.dk
www.bravotours.dk
Medlem af Rejsegarantifonden (Nr. 1242)

Bravo Tours

Bravo Tours er et danskejet rejsebureau, der ligger stor vægt på den personlige kontakt med kunderne og dansktalende rejseledere på destinationerne. De har to kontorer i Danmark, hvor man kan booke en personlig samtale for at snakke om sin rejse. Bravo Tours har lokaler i København og Herning.

Rejseselskabet Bravo Tours blev grundlagt tilbage i 1998 af Henrik Søndergaard, og selskabet har sendt danskere afsted på rejse siden 1999. Det første år havde Bravo Tours cirka 13.000 rejsende, og de første gæster kunne blandt andet rejse til Alanya, Golden Sands, Mallorca og Thailand. Selskabet havde fundet et hul i markedet, der gjorde, at de meget hurtigt blev et af de største danske rejsebureauer. Det er Bravo Tours stadig i dag.

I 2005 blev den skandinaviske rejsekoncern Primera Travel Group etableret, som danske Bravo Tours blev en del af sammen med Solresor fra Sverige, Solia fra Norge, Budget Travel fra Irland, Terra Nova fra Island samt Matka-vekka og Lomamatkat fra Finland. Tidligere havde rejsekoncernen tilknyttet flyselskabet Primera Air, som størstedelen af de rejsende fløj med. Primera Air gik dog konkurs i 2018.

I dag tilbyder Bravo Tours rejser til mange af de mest populære rejsemål i verden. Du kan blandt andet finde rejser til Spanien, Malta, Bulgarien, Portugal, Grækenland, Egypten, Tyrkiet og Thailand. I skrivende stund tilbyder de rejser til i alt 22 lande på 3 forskellige kontinenter.

Hvis du ønsker at komme på en dejlig charterferie et et dansk rejsebureau, der lægger vægt på den personlige service og har dansktalende rejseguider på alle destinationer, er Bravo Tours bestemt et rejsebureau, der kan anbefales. Jeg har selv personligt rejst på Bravo Tours tidligere, og det var en succes.

Anmeldelser af Bravo Tours

Anmeldelse: 2,5 stjerner på Trustpilot
Anmeldelse: 4,1 stjerner på Google