Jysk Rejsebureau
Skt. Olufs Gade 2-4
8000 Aarhus C
CVR-nr: 11153380

70 20 19 15
support@jr.dk
www.jysk-rejsebureau.dk
Medlem af Rejsegarantifonden (Nr. 150)
Certificeret hos E-mærket

Jysk Rejsebureau

Jysk Rejsebureau er en af de største rejsebureauer i Danmark, der har specialiseret sig i drømmerejser for unge og studerende. Her har du muligheden for at realisere din drøm om en længere rejse til enten Asien, Sydamerika eller Afrika, hvilket rigtig mange unge danskere gør i forbindelse med deres sabbatår. I alt sender Jysk Rejsebureau mere 20.000 danskere ud i verden hvert år.

Jysk Rejsebureau blev etableret i 1984 og skræddersyer i dag rejser til lande rundt i hele verden. Gennem Jysk Rejsebureau kan du rejse til stort set alle turistvenlige lande i hele verden – herunder blandt andet Vietnam, Indien, Filippinerne, Maldiverne, Tanzania, Jamaica, Costa Rica, Brasilien og mindst 45 andre lande.

Hvis du er interesseret i at rejse ud i verden, men du ikke er sikker på, hvor du skal tage hen, eller hvordan det kan lade sig gøre, kan det være en fin idé at tage fat i Jysk Rejsebureau. De har specialiseret sig i at rådgive unge mennesker med at komme på deres drømmerejse. Du får tilknyttet en personlig rejseguide, der kan hjælpe med afklaring om alt mellem rejsemål, flybilletter, visum, vaccinationer, realistiske rejsebudget og alt muligt andet.

Som det tydeligt fremgår af rejseselskabets navn, har det rødder i Jylland. Selskabet startede oprindeligt i Århus, men i dag har virksomheden udvidet med kontorer i hele landet, som du kan besøge for at få en god rejsesnak og vejledning. Udover hovedkontoret i Århus har Jysk Rejsebureau også kontorer i Aalborg, Herning, Kolding og København.

Når du rejser ud i verden med Jysk Rejsebureau kan du være sikker på, at der altid er hjælp at hente. Jysk Rejsebureau har døgnbemandet nødtelefon i tilfælde af, at du får akut brug for hjælp. Desuden er du dækket af pakkerejseloven og rejsegarantifonden, der er en slags forsikring for, at du ved eksempelvis konkurs er bedst økonomisk dækket.

Jysk Rejsebureau er ejet af virksomheden Horizons A/S, der også ejer rejsebureauet Kilroy. Det kan varmt anbefales at rejse med Jysk Rejsebureau, der leverer en glimrende service, hvilket også kan ses på selskabets fine anmeldelser. Hvis du har rejst med Jysk Rejsebureau, hører vi gerne om din oplevelse i kommentarfeltet.

Anmeldelser af Jysk Rejsebureau

Anmeldelse: 4,9 stjerner på Trustpilot
Anmeldelse: 4,5 stjerner på Google
Anmeldelse: 4,6 stjerner på Facebook