Sunweb
Sølvgade 10, 4. tv.
1307 København K
CVR-nr: 32931499

70 22 04 64
www.sunweb.dk
Medlem af Rejsegarantifonden (Nr. 2231)

Sunweb logo

Sunweb er blandt Danmarks førende rejsearrangører, der tilbyder solrige charterferier ved Middelhavet og skønne skiferier i Alperne. I 2019 havde Sunweb mere end 150.00 gæster.

Historien om Sunweb går mere end 25 år tilbage i tiden. Her grundlagde hollænderen Joost Romeijn selskabet Sundie Group International, der i starten arrangerede ungdomsrejser til dine medstuderende. Dette gjorde han fra sit lille kollegieværelse, og lige siden har selskabet været i stor fremgang og opnået vækst næsten hvert år. I dag hedder rejseselskabet Sunweb og er etableret i en række europæiske lande – herunder Danmark. I alt arrangerer Sunweb rejser for over en million mennesker om året, hvor mange af gæsterne kommer igen år efter år.

Når man rejser med Sunweb, står tillid og tryghed øverst på dagsordnen. Sunweb ser det som en tilliderklæring, at man booker en rejser gennem dem. Derfor lægger de stor fokus på at skabe de bedste ferieminder for dig og din familie, hvor I føler jer i trygge rammer. Når man rejser med Sunweb får man bl.a. dette:

  • Et stort udvalg af familievenlige hoteller
  • Uforglemmelige ferieoplevelser til fornuftige priser
  • CO2 neutrale rejser

Sunweb er opmærksomme på rejsebranchens klimeaftryk og arbejder aktivt for at mindske CO2 udledningen på deres rejser. Derfor vil de fra 2019 klimakompensere for alle selskabets rejser uden, at det koster ekstra for gæsterne.

For at bestille en rejse hos Sunweb, skal du besøge deres hjemmeside og kigge på deres store udvalg af rejser, der blandt andet går til Grækenland, Spanien, Tyrkiet, Portugal og Bulgarien. Her finder man et godt overblik over udbudet af rejser. Hvis man er i tvivl eller har spørgsmål, sidder medarbejderne hos Sunweb klar på telefonen til at guide dig. 

Anmeldelser af Sunweb

Anmeldelse: 3,7 stjerner på Trustpilot
Anmeldelse: 2,7 stjerner på Google
Anmeldelse: 3,7 stjerner på Facebook