Nyhavn Rejser
Folke Bernadottes Allé 7
2100 København
CVR-nr: 15500999

33 18 88 54
travel@nyhavn.dk
www.nyhavn.dk
Medlem af Rejsegarantifonden (Nr. 0796)

Nyhavn Rejser

Nyhavn Rejser blev etableret i 1988 og er i dag blandt de førende rejseselskaber i Danmark. Selskabet har 65 ansatte i et gammelt pakhus, der er beliggende på Folke Bernadottes Allé. Nyhavn Rejser tilbyder mage forskellige rejseformer og rejsemål, der kan skræddersys til netop dit behov.

Hvis du vælger at rejse med Nyhavn Rejser, kan du blandt andet komme på rundrejser, badeferie, safari og krydstogter til et stort udvalg af lande fra 6 kontinenter. Blandt nogle af de populære lande er Maldiverne, Mauritius, Thailand, Seychellerne, Argentina og den ferieøen Bali i Indonesien.

Nyhavn Rejser leverer en passioneret rådgivning, der giver udtryk for stor viden og forståelse for dine behov. De ligger stor værdi i, at du føler dig sikker på rejser og ønsker kun at tilbyde de bedste oplevelser. Derfor er ærlighed, kvalitet og kundetilfredshed i højsædet, når Nyhavn Rejser skræddersyer rejser til deres kunder.

Hvis du mangler inspiration til din ferie, har Nyhavn Rejser flere tilbud til dig, der kan gøre dig klogere på, hvor du skal rejse hen. Eksempelvis kan du komme til et af de mange rejseforedrag, som selskabet tilbyder. Her kan du blive klogere på nogle af de interessante destinationer, som de sender deres gæster til. Du kan også finde inspiration i deres rejsemagasin ‘Passion’, der indeholder spændende rejseberetninger og guides til hele verden.

Hvis du ønsker at rejse med Nyhavn Rejser foregår bestillingen ved, at du ringer til deres telefon på 78 767 203. Her kommer du igennem til en af selskabets rejseguides, der kan rådgive og give inspiration. Ud fra jeres ønsker sammensættes en rejseplan, der accepteres, når I er tilfredse med det hele.

Nyhavn Rejser er medlem af Rejsegarantifonden, der er din forsikring og sikkerhed som kunde. Nyhavn Rejser har desuden foretaget en rundspørge blandt deres tidligere kunder, der viser, at 97 % vil anbefale Nyhavn Rejser til venner og bekendte.

Anmeldelser af Nyhavn Rejser

Anmeldelse: 4,8 stjerner på Trustpilot
Anmeldelse: 4,0 stjerner på Google
Anmeldelse: 4,2 stjerner på Facebook