Apollo Rejser
Amager Strandvej 60
2300 København S
CVR-nr: 17435930

35 20 19 00
salg@apollorejser.dk
www.apollorejser.dk
Medlem af Rejsegarantifonden (Nr. 830)

Apollo Rejser er et af Danmarks største og mest kendte rejsebureauer, der hvert år sender cirka 1 million rejsende på ferie i det meste af verdenen. Hos Apollo Rejser kan man finde et bredt udvalg af rejsetyper som eksempelvis charterrejser, krydstogter, træningsrejser og grupperejser. Apollo tilbyder både samlede rejsepakker, hvor alt er inkluderet – men hvis man foretrækker sig at sammensætte sin ferie, er de også flexible med rejselængde og giver mulighed for at bestille flybilletter og hotel særskilt.

Det er snart 30 år siden, at Apollo Rejser blev etableret på de danske marked, og det betyder, at selskabet har en masse erfaring i at tilbyde den bedste service og de fedeste hoteller til sine gæster. Apollo indhenter løbende vurderinger og anmeldelser fra sine gæster, så deres hjemmeside hele tiden er opdateret med gæsternes anbefalinger. På den måde kan du se, hvad andre gæster mener om rejsen og hotellet, som du overvejer at bestille.

Apollo Rejser tilbyder rejser til det meste af verdenen. Her er blot et lille udvalg af de mest populære destinationer: Grækenland, Tyrkiet, Spanien, Kroatien, Portugal, Egypten, Dubai, Emiraterne, Thailand, Indien og Vietnam.

Du kan trygt bestille din rejse gennem Apollo Rejser, der er medlem af Rejsegarantifonden. Derudover er Apollo Rejser det første nordiske rejsebureau, der blev certificeret efter kriterierne fra Travellifes bæredygtighedsprogram.

Anmeldelser af Apollo Rejser

Anmeldelse: 4,3 stjerner på Trustpilot
Anmeldelse: 3,7 stjerner på Google
Anmeldelse: 3,8 stjerner på Facebook