Kulturrejser Europa A/S
Folke Bernadottes Allé 5
2100 København Ø
CVR-nr: 25307879

88 33 62 46
info@kulturrejser-europa.dk
www.kulturrejser-europa.dk
Medlem af Rejsegarantifonden (Nr. 1920)
Certificeret hos E-mærket

Kulturrejser Europa

Kulturrejser Europa er er dansk rejseselskab, der tilbyder førsteklasses kulturelle rejser til det meste af Europa. Rejserne rundt i Europa er nøje sammensat af berejste medarbejdere med stort lokalkendskab og udvalgte samarbejdspartnere, der sikrer god kvalitet til en fornuftig pris. Blandt de mest populære destinationer eksempelvis Algarvekysten, Amalfikysten, Grækenland, Mallorca og Kroatien.

Hos Kulturrejser Europa mener de, at rejselederen er alfa omega for en god rejseoplevelse. Derfor lægger de stor vægt på at håndplukke de rigtige rejseledere. Alle rejseledere er dansktalende, og mange er specifikt udvalgt som rejseleder, da de er fastboende i det enkelte land. På den måde får man en helt særlig oplevelse som gæst hos Kulturrejser Europa, da rejseguiden er yderst lokalkendt, kan det lokale sprog og ofte kan “åbne” nogle døre, der vil være lukkede for andre turister.

Kulturrejser Europa er et 100 % danskejet rejsebureau, der har mere end 20 års erfaring med at tilbyde rejser med kulturelt indhold. Selskabet startede i 1991 med grupperejser til Italien, Spanien og Portugal. I dag vover selskabet den påstand, at de er blandt de førende specialister på området inden for kulturelle rejser. Siden 2014 har virksomheden været ejet af Aller-koncernen.

Kulturrejser Europa tilbyder mange forskellige rejseformer. Man kan eksempelvis komme på vandreferier, krydstogtrejser, storbyferie samt særlige rejser med fokus på bl.a. botanik og opera. Selskabet har også udvidet din portefølje af rejsemål, så man i dag kan opleve destinationer uden for Europas grænser. De tilbyder eksempelvis rejser til Vietnam, Australien, Caribien og Jordan.

Hos Kulturrejser Europa er tryghed et nøgleord. Det er vigtigt, at gæsterne føler sig godt modtaget og i sikre hænder, når de rejser med rejseselskabet. Derudover er der stor fokus på personlighed og ærlighed over for kunderne, da det er med til at skabe nogle gode rammer for rejsen. Kulturrejser Europa er medlem af Rejsegarantifonden og Dansk Rejsebureau Forening. Desuden er rejsebureauet godkendt hos e-mærket.

Anmeldelser af Kulturrejser Europa

Anmeldelse: 4,7 stjerner på Trustpilot
Anmeldelse: 4,4 stjerner på Google
Anmeldelse: 4,5 stjerner på Facebook