KILROY
Fiolstræde 22
1171 København K
CVR-nr: 11153380

33 48 07 00
travels@kilroy.dk
www.kilroy.dk
Medlem af Rejsegarantifonden (Nr. 0150)

Kilroy logo

Kilroy er specialister i at skræddersy backpackerrejser til hele verden. Uanset hvor man ønsker at rejse hen, kan Kilroy hjælpe med planlægningen ned til mindste detalje. Kunderne hos Kilroy er hovedsagligt unge og studrende, der skal på en længere rejse i forbindelse med deres sabbatår.

Hos Kilroy tror de på, at mødet med verden og dens forskellige befolkninger og kulturer har en positiv indflydelse på, hvordan man udvikler sig som menneske. Vores individuelle erfaringer og oplevelser er medvirkende til at skabe et åben og mere positivt syn på verden. Hos Kilroy har de en kæmpe passion for rejser, og de stræber hver dag for at gøre det bedste for deres kunder, så de får de bedste rejseoplevelser, når de selv er afsted for at udforske verden.

Som sagt kan Kilroy arrangere rejser til næsten alle destinationer i verden. Det gælder uanset, om du ønsker at besøge traditionelle backpackdestinationer som Thailand, at surfe i Australien, at tage på road trip i USA, safari i Afrika eller noget helt andet. Kilroy hjælper både med planlægningen og selve bookingen af de forskellige elementer på rejser. Herunder flybilletter, hoteller, aktiviteter m.m.

Når man rejser med Kilroy, er det på egen hånd. Her er det ikke en større grupperejse med andre unge mennesker, hvor alting er planlagt på forhånd. Man er selv medvirkende til at bestemme alt, hvad der skal ske på rejsen i samarbejde med medarbejderne hos Kilroy. Naturligvis kan man rejse sammen en et par venner eller veninder, hvis man planlægger rejsen sammen, og man holder kontakten med Kilroy undervejs på rejsen, så man altid har en sikkerhed og livline at tage fat i, hvis man har brug for det.

Kilroy er en del af selskabet Horizons A/S, der også ejer Jysk Rejsebureau. De to rejseselskaber er blandt landets største inden for backpackerrejser og generelt jordomrejser til unge mennesker. Selskabet er nordisk ejet og går helt tilbage til 1951, hvor det hed “Scandinavian Student Travel Service”, der var en sammenslutning af nordiske rejseselskaber stiftet af nordiske studenterorganisationer. I dag eksisterer Kilroy også i Sverige, Norge, Belgien, Finland, Island, Polen og Holland. 

Kilroy har kontorer i 3 danske byer. Du finder Kilroy i både København, Aarhus og Odense. Her sidder engagerede medarbejdere, der er klar til at rådgive dig om din drømmerejse. Du kan booke et møde hos dem online, hvis du har lyst til at besøge butikken. Kilroy hjælper også med at besvare spørgsmål og guide dig på telefon og e-mail.

Desuden arrangerer Kilroy også studieturer og kan hjælpe med planlægningen, hvis du overvejer at studere i udlandet i en periode.

Anmeldelser af Kilroy

Anmeldelse: 2,7 stjerner på Trustpilot
Anmeldelse: 5 stjerner på Google
Anmeldelse: 4 stjerner på Facebook