Århus Charter
Marselisborg Havnevej 36
8000 Aarhus
CVR-nr: 11563392

86 20 29 00
info@aarhuscharter.dk
www.aarhuscharter.dk
Medlem af Rejsegarantifonden (Nr. 0466)

Århus Charter

Århus Charter blev etableret tilbage i 1988 af søstrene Ulla Stæt Andersen og Jette Rantala, der er blevet lokalkendte i Århus-området, hvor rejsebureauet har sin base. Hos Århus Charter går de meget op i at give sine kunder en personlig rejseoplevelse, og det er vigtigt, at kunderne ikke bare er et nummer i rækken. Her får man personlig betjening og unikke rejseoplevelser.

Efter at have drevet Århus Charter i 26 år, besluttede de to søstre, at det var på tide at sende rejsebureauet videre. Derfor er Århus Charter i dag et underselskab til danske Primo Tours, der opkøbte Århus Charter i 2014. De to rejsebureauer er to særskilte selskaber, men de har kombineret det bedste fra begge selskaber, så de fremadrettet kan tilbyde endnu bedre rejser til kunderne.

Når man booker sin rejse hos Århus Charter, kan man vælge enten at flyve fra Aarhus, Billund eller Aalborg Lufthavn. I alt sendes der lidt over 30.000 gæster afsted med Århus Charter hvert år til populære destinationer som Mallorca, Kreta, Cypern, Algarve-kysten, Tenerife, Zakynthos og mange andre destinationer.

Hos Århus Charter er de særligt stærke i klassiske charterferier til eksempelvis Spanien og Grækenland, men de tilbyder også eksotiske rejser til lande som Maldiverne, Thailand, Vietnam og Sri Lanka.

Århus Charter har kontor på Marselisborg Lystbådehavn i Aarhus, hvor man er velkommen til at kigge forbi til en kop kaffe og en snak om, hvilke muligheder man har, når man rejser med Århus Charter. Her lægges der stor vægt på den personlige betjening, og man har mulighed for at tilpasse sin rejse efter ens egne behov.

I 2019 blev Århus Charter kåret som “Danmarks Bedste Charterarrangør” ved Danish Travel Awards. Dette er andet år i træk, at Århus Charter vinder prisen, og det er i alt sket hele 7 gange. Det er et meget godt bevis på, at Århus Charter bestemt er et rejsebureau, der er værd at rejse med.

Anmeldelser af Århus Charter

Anmeldelse: 4,5 stjerner på Trustpilot
Anmeldelse: 4,6 stjerner på Google
Anmeldelse: 4,6 stjerner på Facebook