Albatros Travel A/S
Tøndergade 16
1752 København V
CVR-nr: 20342781

36 98 98 98
info@albatros-travel.dk
www.albatros-travel.dk
Medlem af Rejsegarantifonden (Nr. 676)

Albatros Travel logo

Albatros Travel er et dansk familieejet rejseselskab, der blev etableret i 1987 af biolog, forfatter og ekspeditionsleder Søren Rasmussen. Som ung rejste Søren Rasmussen til Afrika og oplevede nogle vilde eventyr med fantastisk dyr, smuk natur og unikke kulturer. Han blev opslugt af eventyrene, og senere fulgte en bred vifte af kulturrejser, ekspeditionskrydstogter og marathonrejser. Det var årsagen til, at han startede Albatros Travel, der i dag er blandt Danmarks førende rejsebureauer med rejser til alle verdenshjørner.

I dag har Albatros Travel mere end 1.000 ansatte i hele verden. Hovedkontoret ligger i København, hvor mere end 200 personer har deres daglige arbejdsgang. Familien bag virksomheden er stadig en integreret del af Albatros Travel i dag, hvor børn, svigerbørn, søskende og Søren Rasmussen selv fortsat arbejder i forskellige stillinger. På den måde er man sikker på, at kulturen og virksomhedens DNA er den samme nu, som det var dengang.

Når man rejser med Albatros Travel, kan man være sikker på en god rejseoplevelse, der byder på enestående eventyr. Der stræbes altid efter at give de rejsende en hyggelig, tryg og berigende rejse, og det er kun en succes, hvis de rejsende kommer glade og klogere hjem fra deres rejse.

Albatros Travel bryster sig af at have de bedste rejseledere i branchen. De nøje udvalgte rejseledere har stor erfaring, kærlighed og viden om rejsemålene – og mange er endda fast bosat i de lande, som de guider de rejsende rundt i. Du er sikker på at være i kyndige og trygge hænder, uanset hvor i verden du rejser med de mere end 800 rejseledere hos Albatros Travel.

Du kan opleve stort set alle rejsetyper hos Albatros Travel. Du kan både komme på krydstogter, togrejser, safarirejser, rundrejser, busrejser, højskolerejser og mange andre rejseformer, der kan tage dig til spændende destinationer som Japan, Vietnam, Island, Malaysia, Bali, Indien, Sri Lanka, Spanien, Argentina, Australien og Dansk Vestindien.

Albatros Travel er naturligvis registreret hos Rejsegarantifonden, og de er desuden medlem af Danmarks Rejsebureau Forening samt en række internationale rejseorganisationer. Albatros Travel ejer også en række hoteller, bush-camps, busselskaber og krydstogtskibe rundt i hele verden.

Anmeldelser af Albatros Travel

Anmeldelse: 2,8 stjerner på Trustpilot
Anmeldelse: 4,5 stjerner på Google
Anmeldelse: 3,9 stjerner på Facebook