Rejsefacts.dk ejes og publiceres af:

Mikkel Raunsgaard
Silkeborgvej 315, st. tv
8362 Åbyhøj
Telefon: 30 28 71 45
Email: kontakt@rejsefacts.dk

Hjemmesidens ejerforhold kan ses her.

Alle artikler og informationer på Rejsefacts.dk er skrevet med henblik på at hjælpe læseren med inspiration og viden om forskellige emner. Vi har stor fokus på autoritet, tillid og troværdighed til det indhold, der ligger tilgængeligt på vores hjemmeside. Hertil har vi udarbejdet nogle redaktionelle retningslinjer og et adfærdskodeks, der skal sikre den størst mulige faglige ekspertise.

Det er vigtigt for os, at vi viderebringer korrekte oplysninger om vaccinationer, rejsemål, rejsebureauer, udstyrsbutikker, diverse tests m.m. Derfor bringer vi så vidt muligt altid nogle troværdige og faglige kilder, der kan hjælpe med at underbygge og bekræfte artiklernes indhold. Dette gælder uanset, om vores egne skribenter eller eksterne samarbejdspartnere leverer indholdet til vores artikler.

Når vi bringer nyt indhold på Rejsefacts.dk, har vi altid nogle grundprincippet, der skal overholdes. Dem kan du læse mere om herunder.

Autoritet og kildeangivelser

Vores artikler og guides bliver i så vidt muligt omfang underbygget af faglige og autoritære kilder, der sikrer, at oplysninger er korrekte og dokumenterede. Vi benytter i høj grad statistik fra Danmarks Statistik, og alle vores data om vaccinationer stammer fra anbefalinger angivet hos Statens Serum Institut og Netdoktor. Når vi skriver artikler om forskellige destinationer i verden og vurderer sikkerhedssituationen, bliver der taget udgangspunkt i Udenrigsministeriets rejsevejledninger.

Vi er desuden i tæt dialog med en række fagpersoner hos danske rejsebureauer, der bidrager med viden og personlige erfaringer.

Når vi laver tests af udstyr og lignende, markerer vi altid, om butikken er e-mærket og har gode online anmeldelser hos Google, Trustpilot og Facebook.

Fortrolighed og gennemsigtighed

Alle oplysninger om hjemmesidens udgiver vil tydeligt fremgå på hjemmesiden, så der ikke er nogen tvivl om ejerforhold. Alle oplysninger behandles fortroligt i overensstemmelse med gældende dansk lovgivning – herunder persondataloven. Dine oplysninger er sikkert gemt hos os, når du skriver til os gennem vores formular eller tilmelder dig vores nyhedsbrev.

Læs vores privatlivspolitik eller kontakt os ved spørgsmål.

Økonomiske interesser og annoncepolitik

Rejsefacts.dk er en privat hjemmeside, der ikke får offentlig finansiering eller støtte. Vores forretningsmodel er baseret på annoncering og sponsoreret indhold. Vi tilstræber at opretholde en tydelig afskillelse mellem kommercielt indhold og redaktionelt indhold.

Vi overholder til fulde den danske markedsføringslov samt Forbrugerombudsmandens anvisninger om god journalistisk praksis. Alt betalt indhold på Rejsefacts.dk er tydeligt markeret som “Annonce” eller “Sponsoreret indhold”.