Hos Rejsefacts.dk er vi meget interesseret i at høre om andre menneskers spændende rejseeventyrer. Derfor åbner vi nu muligheden for, at du kan skrive et gæsteindlæg på vores rejseblog, hvor du fortæller om dine personlige rejser. Du kan også blive en fast gæsteblogger. Læs mere herunder.

Hvem kan skrive et gæsteindlæg?

Vi stiller nogle få simple krav til dig, der ønsker at levere et gæsteindlæg til Rejsefacts.dk. I princippet kan alle få lov til at skrive et indlæg, uanset om de er en privatperson, en virksomhed eller har deres egen rejseblog.

Hvis du arbejder for en virksomhed eller har din egen rejseblog, stiller vi selvfølgelig nogle krav til, at dine indlæg ikke er fyldt med reklame og irrelevante oplysninger, der ikke er brugbare for vores læsere. Vi accepterer dog en kort introduktion af din forretning og 1 link til din hjemmeside.

Hvad kan der skrives om?

Du kan blogge og skrive indlæg om stort set alt inden for rejser. Det kan både være en beretning om din seneste storbyferie eller forrige års charterferier i det syd Europa. Vi vil sætte pris på, at du bringer dine egne personlige beretninger, som kan bruges som inspirationskilde for vores besøgende.

Men vi er heller ikke afvisende for mere objektive indlæg, hvis du er faldet over en god historie, der er værd at dele med andre.

Her er eksempler på indlæg, som du kan skrive:

  • En personlig beretning om din ferie
  • En anmeldelse af en seværdighed
  • En beskrivelse af en feriedestination
  • Dine bedste rejsetips til en succesfuld rejse
  • Osv..

Det vigtigste er, at dit indlæg kan bruges som inspiration eller give brugbar viden videre til vores læsere.

Sådan får du et indlæg på Rejsefacts.dk

Hvis du fortsat synes, at det lyder interessant at skrive et indlæg eller blive fast gæsteblogger, skal du endelig kontakt os. Send os en email med en kort beskrivelse af dig selv, og hvad du ønsker at skrive om.

Send mailen til kontakt@rejsefacts.dk.